Jord til Bord - buffet

Her er et eksempel på to lækre buffetter med årstidens bedste råvarer. De er kun tænkt som eksempler, da jeg altid udarbejder den endelige menu & pris i samarbejde med dig og med udgangspunkt i årstidens udbud af råvarer.

Giv mig et ring på 20204785 og så finder vi det, der passer til dig og din fest.

Service leveres venligst tilbage i rengjort stand med mindre andet er aftalt.

Der er også mulighed for at tilvælge en række lækkerier.

Eksempel No. 1

  • Jomfruhummer brandade på mild hvidløg, kartoffel og purløg
  • Rimmet laks med citronolie, syltede hyldebær og grønne urter
  • Grillet og syltet porre, kørvel og San Marzano tomat
  • Letrøget unghanebryst med persille og ‘grøn’ vinaigrette
  • Kalvefilet med gulerod, dild og kapers
  • Marineret kartoffelsalat med krydderurter, sprøde grøntsager og havsalt
  • Mazarin med Tahitivanilje, hvid chokolade og æbler
  • Langtidshævet brød og gammeldags kærnet smør
350,- pr. kuvert

Bestil senest en uge i forvejen.

Min. 20 kuverter – kan dog laves til 10 kuverter med et tillæg på 20,- per kuvert.

Eksempel No. 2

  • Rilette af torsk med grønne urter, agurk og radise
  • Kold røget laks med sprød grønt og creme på syltet krondild
  • Lufttørret skinke med rygeost, sprød rugbrød og to slags karse
  • Salat af perlespelt med parmesan, estragon og blomkål
  • Grillet kalveculotte med gremolata – persille og citron
  • Marineret kartoffelsalat med krydderurter, sprøde grøntsager og havsalt
  • Hvid chokolade panna cotta med æble, karamel og ‘knas’
  • Langtidshævet brød og gammelsdags kærnet smør
 300,- pr. kuvert

Min. 20 kuverter – kan dog laves til 10 kuverter med et tillæg på 20,- per kuvert.

Bestil senest en uge i forvejen.

Flere lækkerier:

  • Søkogte rejer med dildmayonnaise, hjertesalat og æg 45,-
  • Saltet lyssej med ingefær, forårsløg – estragon og estragonolie 45,-
  • Kartoffelbrandade med Læsø jomfruhummer 45,-
  • Karamelliseret porre med syltede rosésvampe, citron og og perlespelt 35,-
  • Blomkål og parmesan – syltet krondild og sprødt brød 35,-
  • Polynesisk vaniljecreme 35,-
  • Mørk chokolade ‘inferno’ med ganache – polynesisk vanilje og kirsebær 35,-

Det er ikke muligt at bytte retter ud fra buffeterne.

De enkelte priser er pr. person.

Natmad fra 60,- pr. kuvert