Jord til Bord - buffet
Her er et eksempel på to lækre buffetter med årstidens bedste råvarer. De er kun tænkt som eksempler, da jeg altid udarbejder den endelige menu & pris i samarbejde med dig og med udgangspunkt i årstidens udbud af råvarer.
Giv mig et ring på 20204785 og så finder vi det, der passer til dig og din fest.
Service leveres venligst tilbage i rengjort stand med mindre andet er aftalt.
Der er også mulighed for at tilvælge en række lækkerier.
Eksempel No. 1
- Jomfruhummer brandade på mild hvidløg, kartoffel og purløg
- Rimmet laks med citronolie, syltede hyldebær og grønne urter
- Grillet og syltet porre, kørvel og San Marzano tomat
- Letrøget unghanebryst med persille og ‘grøn’ vinaigrette
- Kalvefilet med gulerod, dild og kapers
- Marineret kartoffelsalat med krydderurter, sprøde grøntsager og havsalt
- Mazarin med Tahitivanilje, hvid chokolade og æbler
- Langtidshævet brød og gammeldags kærnet smør
350,- pr. kuvert
Bestil senest en uge i forvejen.
Min. 20 kuverter – kan dog laves til 10 kuverter med et tillæg på 20,- per kuvert.
Eksempel No. 2
- Rilette af torsk med grønne urter, agurk og radise
- Kold røget laks med sprød grønt og creme på syltet krondild
- Lufttørret skinke med rygeost, sprød rugbrød og to slags karse
- Salat af perlespelt med parmesan, estragon og blomkål
- Grillet kalveculotte med gremolata – persille og citron
- Marineret kartoffelsalat med krydderurter, sprøde grøntsager og havsalt
- Hvid chokolade panna cotta med æble, karamel og ‘knas’
- Langtidshævet brød og gammelsdags kærnet smør
300,- pr. kuvert
Min. 20 kuverter – kan dog laves til 10 kuverter med et tillæg på 20,- per kuvert.
Bestil senest en uge i forvejen.
Flere lækkerier:
- Søkogte rejer med dildmayonnaise, hjertesalat og æg 45,-
- Saltet lyssej med ingefær, forårsløg – estragon og estragonolie 45,-
- Kartoffelbrandade med Læsø jomfruhummer 45,-
- Karamelliseret porre med syltede rosésvampe, citron og og perlespelt 35,-
- Blomkål og parmesan – syltet krondild og sprødt brød 35,-
- Polynesisk vaniljecreme 35,-
- Mørk chokolade ‘inferno’ med ganache – polynesisk vanilje og kirsebær 35,-
Det er ikke muligt at bytte retter ud fra buffeterne.
De enkelte priser er pr. person.
Natmad fra 60,- pr. kuvert