Bryllup
Jeg har igennem de sidste 15 år lavet maden til mange bryllupper, og i samarbejde med jer, laver jeg en menu af årstidens bedste råvarer, så I får en uforglemmelig fest.
FORÅR: Knasende sprøde, hvide asparges, spæde forårsgrøntsager, nye kartofler, friske krydderurter, rabarber og hindbær.
Kalvekød, lam og fjerkræ. Stenbiderrogn, fjordrejer, fladfisk og østers
SOMMER: Asparges, sommertrøfler, friske krydderurter, sommertrøfler, friske sommerærter.
Kalvekød og fjerkræ. Jomfruhummer, multe, tunger, taskekrabbe og fjordrejer.
EFTERÅR: Rodfrugter, skovens svampe (bl.a. Karl Johan og kantarel), brombær og friske nødder.
Vildt, kalv og oksekød. Østers, jomfruhummer, pighvar og løjrom.
VINTER: Rodfrugter, vintertrøfler, skovens svampe, æbler, pærer, nødder, eksotisk frugt, Tahiti vanilje, chokolade.
Oksekød og vildt. Østers, sort hummer, jomfruhummer, havtaske og torsk.
Ring på tlf.: 20 20 47 85
– og hør om mulighederne for delikate menuer og mad specielt sammensat til jeres bryllup.